Zoek

Ons aanbod

Coaching & Begeleiding

Voor Leidinggevenden, Medewerkers & Teams

Onze aanpak

Onze coachingtrajecten brengen jou/je team in beweging en vergroten het eigenaarschap.  Samen onderzoeken we waar het niet stroomt en benutten we reeds aanwezige krachten. 
We helpen doelen precies te definiëren, waarna we samen aan de slag gaan. Je kunt als medewerker of team rekenen op een persoonlijke, creatieve en inspirerende aanpak waarbij we gevarieerde insteken en methodes aanbieden. Na afloop sta jij/je team steviger in de schoenen en meer in staat om toekomstige uitdagingen aan te pakken.

Focus op de mens en het proces

In onze coaching staat het contact tussen jou/het team en de coach centraal. Problemen ontstaan vaak wanneer het contact met de omgeving verstoord is. Hier spelen wij actief op in: we brengen eerst de aandacht  naar het gewaarzijn van zowel de situatie als de interactie, dus ook tussen coach en coachee/team. Hierdoor groeit besef van dat wat speelt. 
Onze procesgerichte aanpak biedt ruimte om zowel de bovenstroom als de onderstroom te onderzoeken.
Vervolgens bieden we handvaten die leiden tot de integratie van het geleerde.

Training en opleiding wit
Training & Opleiding

Workshops en Leertrajecten op maat

Bij Vice Versa ontwikkelen we op maat gemaakte programma’s en workshops die nauw aansluiten bij de behoeften en ervaringen van uw organisatie en de deelnemers waarmee we werken. Onze eenvoudige en beproefde theoretische kaders nodigen uit tot zelfreflectie. We combineren ze met praktijkgerichte oefeningen.
We zijn ervan doordrongen dat opleiding meer is dan alleen het trainen van vaardigheden.
De input en vragen van deelnemers zijn cruciaal, waardoor we een programma bieden dat perfect aansluit op hun leerbehoeften.