Zoek

Leiderschapsontwikkeling

Ken jezelf en beziel anderen

Onze leiderschapsprogramma’s hebben een tweeledig doel: we besteden aandacht aan het ontwikkelen van specifieke leiderschapsvaardigheden en op het vergroten van je zelfkennis als leidinggevende.

Bewustwording en doelbewust beïnvloeden zijn onze sleutelbegrippen.
Als leidinggevende is het cruciaal om de impact van je communicatiestijl te begrijpen, je sterke punten en grenzen te kennen, en te weten hoe je je medewerkers en team kan coachen en sturen. Investeren in je leiderschap vergroot niet alleen je impact op de prestaties, motivatie en ontwikkeling van je team, het leidt je tevens naar bewuster en bevredigender leiderschap.

Na het volgen van een opleiding ben je in staat om een eigen, inspirerende visie uit te dragen en je team daarin te coachen en effectief te sturen.

Mogelijke leiderschapstrajecten

Wij maken steeds programma’s op maat van jouw organisatie.

We begeleiden leidinggevenden ook via begeleide intervisie of supervisie. We creëren een veilig kader en bieden methodische werkvormen aan waardoor in kleine groepen van gelijken gekeken wordt naar uitdagingen, eigen aan je leiderschap. Van en met elkaar leren is het uitgangspunt van deze workshops.

Ons aanbod