Zoek

Individuele Coaching

Voor jou als individu

We helpen je om effectief jouw doel te behalen. Hierbij werken we via een aantal stappen. Aan het eind van het traject ben jij klaar om deze verandering te integreren in je werk en leven. 

Belangrijke sleutels voor een succesvol individueel coachingtraject zijn het vergroten van bewustzijn, het nemen van verantwoordelijkheid, het creëren van gelijkwaardigheid, het stimuleren van zelfsturing en het bevorderen van co-creatie.

Zowel medewerkers als leidinggevenden kunnen via een doelgericht, creatief proces stilstaan bij dat wat aandacht vraagt. We kijken naar de situatie en hoe je daar op reageert. Welke waarden en overtuigingen liggen aan de basis van die reacties? Hoe zou je willen reageren op vergelijkbare situaties? Wat is daar voor nodig? Wat maakt dat je daar niet toe komt. Deze en andere onderzoeksvragen laten je kijken naar de situatie zoals ze is….. en waar jij naar toe wil evolueren. 

De duur van een coachingtraject varieert tussen de vijf tot tien sessies van telkens twee uur.

Voor jou als medewerker

Ben je medewerker en loop je vast bij sociale interacties of zie je in je werk door het bos de bomen niet meer? Verloopt het contact met je collega’s, leidinggevende of klanten moeizaam? Ben je de verbinding met jezelf en de ander kwijt?
Dan kan individuele coaching hierbij ondersteuning bieden. Samen met jou richten we ons niet alleen op het probleem, maar zoeken we naar benaderingen die leiden tot meer inzicht, kracht en zelfsturing. Hierbij hebben we aandacht voor wat moeilijk is voor jou en tevens waar je wel al in je kracht staat. We onderzoeken wat zich onder de oppervlakte afspeelt waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt en ondersteunende vaardigheden krijgt aangereikt.

Voor jou als leidinggevende

Ben je leidinggevende of manager en wil je wat extra ondersteuning? Sta je voor een uitdaging waarbij je begeleiding zoekt?

Een coaching kan zich richten op verschillende thema’s. 
Inspiratie van terugkerende coaching thema’s vind je hieronder.
Uiteraard maken we steeds een thema op maat van jouw vraag.

Bij Vice Versa ben je aan het juiste adres.

Ons aanbod